Aktualitet

100 të rinj të LSI-së marrin teserat e Partisë Socialiste, vazhdon

100 të rinj anëtar të Lëvizjes Socialiste për Integrim në Berat, kanë marrë sot teserat e anëtarësisë në Partinë Socialiste. Ata kanë lajmëruar shkëputjen nga LSI dhe kalimin në PS.

Sipas të rinjve, LSI-ja përfaqëson një rreth të ngushtë interesash familjare. “Me LSI nuk na lidh më asgjë, përfaqëson një rreth të ngushtë interesash familjare. LSI thotë “Shqipëria është shtëpia juaj”, ndërsa LSI vetë është shtëpia e kushërinjve”, janë shprehur ata.

Edhe më herët nga kjo forcë politike, kryesiosht në Qarkun e Beratit, ka pasur rrjedhje të rëndësishme. Ka qenë fillimisht ish-ministri Nasip Naço ai që deklaroi kalimin te PS. Më pas kështu veproi dhe ish-deputeti Gledion Rehovica.

Në Gjeroven të Beratit pak ditë më parë, dega e LSI u shkri pasi të 140 anëtarët deklaruan kalimin “në bllok” te LSI-ja.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker