Aktualitet

29 qendra shëndetësore nga Thethi në Ksamil, Rama: Gati për të pritur sezonin turistik

29 qendra të reja shëndetësore nga Thethi në Ksamil do të jenë të hapur në pritje të personave në nevojë përgjatë sezonit turistik. Lajmi

është bërë i ditur nga kryeministri Edi Rama i cili ka publikuar edhe një video nga pamjet në këto qendra shëndetësore që do të jenë në shërbim të qytetarëve, duke theksuar se ky sezon turistik do të jetë më i lehtësuar nga hija e covidit, falë luftës me pasion, solidaritetit, aftësisë e suksesit që është arritur deri tani.

 “MIRËMËNGJES

29 qendra të reja shëndetësore nga Thethi në Ksamil do të jenë të hapur në pritje të personave në nevojë përgjatë sezonit turistik.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker