Histori

Mendja rri në krye e jo në lesh.

   Një plak i zgjuar shumë na kishte një djalë të vetëm i cili si fëmijë edhe tashmë që ishte rritur e martuar nuk ia thoshte përasgjë. Pasi u martua la dhe mjekër, një mjekër të madhe, të zezë e të dendur sa kur e shikonte dikush nga ata që nuk e njihnin do ta pandehnin për ndonjë dervish, vetmë çallma i mungonte në kokë. 
  Një natë baba e mori me vete në një konak ku kishte shumë mysafir. Në dhomë babës së djalit i dhanë vendin që i takonte e djali u ul poshtë tek dera. Hapte e mbyllte derën kush futej e dilte nga dhoma. 
  Miku i ri nga që nuk e njihte djalin se kush ishte por më shumë i bëri përshtypje mjekra që mbante i drejtohet të zotit të shtëpisë:
  -Desha të na i thotë ndonjë fjalë  ai djali me mjekër se  siç duket  është edhe i zgjuar.

Babai i djalit që ishte në konak iu drejtua mikut:
-Faleminderit që e respekton djalin me mjekër por lum miku mendja rri në krye e jo në lesh.

nga Shaqir Skarra

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker