Aktualitet

80 viktima dhe qindra të zhdukur nga përmbytjet në Gjermani

Të paktën 80 persona kanë humbur jetën dhe mbi 1500 të tjerë janë të zhdukur. Ky është bilanci i deritanishëm i katastrofës natyrore në Gjermani.

80 viktima dhe qindra të zhdukur nga përmbytjet në Gjermani

Përmbytjet masive kanë sjellë dëme materiale të mëdha dhe humbje në njerëz.

Sipas ekspertëve brenda 24 orëve ka pasu reshje shiu sa për 2 muaj.

80 viktima dhe qindra të zhdukur nga përmbytjet në Gjermani
80 viktima dhe qindra të zhdukur nga përmbytjet në Gjermani
80 viktima dhe qindra të zhdukur nga përmbytjet në Gjermani

Vetë Merkel ka shprehur trishtimin e saj për jetët e humbura dhe faktin se janë edhe shumë të tjerë që ende nuk janë gjetur. Kjo është një situatë në të cilën numri i viktimave rritet në çdo moment.

Përmbytjet kanë prekur edhe Belgjikën, Francën dhe Holandën, por në Gjermani situata është shndërruar në katastrofë.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker