Aktualitet

Afrim Qendro emërohet prefekt i Tiranës

Afrim Qendro është emëruar prefekt i qytetit të Tiranës. Përpara dy muajsh Qendro dha dorëheqjen nga posti i nënkryetarit të Bashkisë së Vlorës. Qendro mbante postin e nënkryetarit të Bashkisë së Vlorës që prej 22 korrikut të vitit të shkuar.Më herët, ai ka qenë kreu i Autoritetit Rrugor Shqiptar në kohën kur Ministria e Infrastrukturës drejtohej nga Damian Gjiknuri.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker