Teknologji

Apple ka njoftuar se të shtunën, 20 prill, do të prezantojë produktin e saj të parë për këtë vit. Bëhet fjalë për azhurnimet në linjat e saj iPad Pro, iPad mini dhe AirPods.

Apple  pritet të prezantojë një iPad Pro i azhurnuar me një ekran LED super të ndritshëm dhe një iPad mini të ridizenjuar me korniza më të vogla dhe një ekran më të madh, sipas Bloomberg.

Kompania gjithashtu thuhet se po përgatit AirPods 3 të gjeneratës së saj të ardhshme, duke shfaqur një dizajn më në përputhje me AirPods Pro të nivelit më të lartë, së bashku me mbështetjen hapësinore të audios dhe kontrollet e prekjes.

MacBook Pro dhe MacBook Air i Apple pritet gjithashtu për një rifreskim, por nuk dihet ende nëse do të jetë të shtunën.

Kompania gjithashtu thuhet se po punon për syze inteligjente dhe kufje të realitetit virtual, por këto produkte nuk do të prezantohen tani.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker