Vora News

Ashtu si dhe fshatrat e tjera, sot pastrimi vazhdon në Marqinet dhe rruga dytësore Vorë-Marikaj.

Çdo ditë tashmë vëmë re se bashkia po pastron Vorën dhe të gjithë fshatrat një nga një. Sot ekipi i punës është vendosur në Marqinet dhe rrugën dytësore Vorë-Marikaj për ta pastruar nga mbetjet dhe ferrat.
Shikoni albumin e fotove më poshtë.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker