Aktualitet

Bashkia e Shijakut në bashkëpunim me Agjensinë Shtetërore të Kadastrës ka përfunduar procesin e kalimit të tokës bujqësore në pronësi të fermerit.

Bashkia e Shijakut në bashkëpunim me Agjensinë Shtetërore të Kadastrës ka përfunduar procesin e kalimit të tokës bujqësore në pronësi të fermerit. 🔸️ 165 familje bujqësore janë pajisur me certifikata pronësie.🔸️ 325 certifikata janë bërë gati.🔸️ 600 certifikata do jenë gati brenda javës që vjen.😷 Për të zbatuar rregullat e reja sipas protokollit të vendosur nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, që të mos bëhen grumbullime me më shumë se 10 persona, certifikatat mund t’i tërhiqni pranë Bashkisë. 🏘 Pavarësisht se Rindërtimi i Shijakut pas tërmetit është ndër prioritetet tona, nuk kemi lënë jashtë vëmendjes dhe familjet e zonave rurale që kanë përfituar tokë bujqësore për të tu pajisur me Aktin e Marjes së Tokës në Pronësi (AMTP).✅ Ku ka vullnet, ka zgjidhje!#BashkiaShijak#NëShërbimTëQytetarëve

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker