Vora News

Bashkia Vorë prej disa ditësh ka marrë një nismë,për pastrimin e të gjitha rrugëve

Bashkia Vore ka marrë një nismë,prej disa ditësh për pastrimin e të gjitha rrugëve,duke angazhuar personelin e shërbimeve publike në Bashkin Vorë si dhe mjete për pastimin e kanaleve,dhe mbeturinave në anet e rruëve kryesore dhe dytësore,të cilat kishin kohe pa vën dorë!!!

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker