Aktualitet

Bashkia VORË vazhdon pastrimin e çdo rruge…

Bashkia e Vorë vazhdon çdo ditë për një ambient të pastër në shërbim të qytetarëve ! Prej disa ditësh Bashkia Vorë ka vazhduar me vendosmëri për të pastruar cdo ambjent dhe kjo është e dukshmë !

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker