Aktualitet

BE zgjedh muajin mars për të zhvilluar bisedimet me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.


Bashkimi Evropian ka vendosur të shtyjë nisjen e bisedimeve me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, në muajin mars të 2021. Ambasadorët e BE-së nuk kanë rënë dakord për fillimin e bisedimeve për negociatat me këto dy vende. Sipas tyre Shqipëria, nuk është ende gati për konferencën e parë ndërqeveritare me BE. Ajo pritet të mbahet kur Shqipëria të plotësojë dy kushtet e mbetura: funksionimin e plotë të Gjykatës Kushtetuese dhe miratimin e ligjit anti-shpifje”.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker