Ekonomia

Bursa dhe këmbimi valutor, 5 dhjetor 2020

05.12.2020 – 06:00

Monedha e eurozonës këmbehet në tregun valutor me 124 lekë.

Dollari amerikan, ka zbritur në vlerën e 104.10 lekëve.

Paundi britanik në një rritje të vlerës këmbehet me 138.50 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 80.30 lekë.

Franga zvicerane shitet sot me 114.50 lekë.

Dhe së fundmi jeni japonez, këmbehet me 1 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion:

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker