Ekonomia

Pandemia lë shqiptarët pa shkuar në bare e restorante, konsumi 10% më pak se para krizës

Pandemia lë shqiptarët pa shkuar në bare e restorante, konsumi 10% më pak se para krizës

Pandemia ka ndryshuar dukshëm sjelljen e konsumatorëve dhe efektet e saj vijojnë të ndihen edhe pse ajo është lehtësuar. Një…
Rihapet tenderi për Tunelin e Llogorasë, 153 milionë euro për 3 vjet, por buxheti nuk i ka të gjitha paratë

Rihapet tenderi për Tunelin e Llogorasë, 153 milionë euro për 3 vjet, por buxheti nuk i ka të gjitha paratë

Rihapet tenderi për ndërtimin e Tunelit të Llogorasë. Ministria Infrastruktures dhe Energjisë ka publikuar dokumentet standarde të tenderit për procedurën…
Kosova “shpëton” turizmin, përbëjnë 44% të hyrjeve në vend, rikthehen polakët

Kosova “shpëton” turizmin, përbëjnë 44% të hyrjeve në vend, rikthehen polakët

Kosova thuajse ka dyfishuar hyrjet drejt Shqipërisë në muajin maj, sipas shifrave zyrtare të lëvizjes së shtetasve dhe këtë mund…
Ku t’i bëj pushimet? Risitë që ofron Shqipëria nga Jugu në Veri, problemet dhe shpresa

Ku t’i bëj pushimet? Risitë që ofron Shqipëria nga Jugu në Veri, problemet dhe shpresa

Në nisje të sezonit turistik në Shqipëri dilemat janë të shumta për qytetarët se ku të pushojnë brenda vendit, teksa…
Ndërtimi “shpëton” buxhetin e kryeqytetit në 2020-n; 44% e të ardhurave nga lejet për pallate

Ndërtimi “shpëton” buxhetin e kryeqytetit në 2020-n; 44% e të ardhurave nga lejet për pallate

Në vitin 2020, bashkitë u gjendën të papërgatitura për një emergjencë të këtij lloji dhe përmase, çka preku ndjeshëm financat…
Përballja me pandeminë, Guvernatori Sejko takim me FMN: Ekonomia drejt përmirësimit

Përballja me pandeminë, Guvernatori Sejko takim me FMN: Ekonomia drejt përmirësimit

Edhe pse kërcënimi nga pandemia nuk konsiderohet i tejkaluar, ekonomia ka nisur të çlirohet nga pasojat negative që ajo shkaktoi.Gjatë…
Si do ndahen fondet e skemës kombëtare të mbështetjes në bujqësi

Si do ndahen fondet e skemës kombëtare të mbështetjes në bujqësi

Ministria e Bujqësisë dhe Ministria e Financave dhe Ekonomisë kanë nisur punën për hartimin e udhëzimit për mënyrën e shpërndarjes…
Anija e bllokuar në Kanalin e Suezit, ekspertët paralajmërojnë krizë ndërkombëtare

Anija e bllokuar në Kanalin e Suezit, ekspertët paralajmërojnë krizë ndërkombëtare

Vijon të jetë e njëjtë situata në Kanalin e Suezit, ku një nga anijet më të mëdha në botë që…
Pandemia nxjerr të papunë mbi 12, 600 të rinj, kryesisht në sektorin e turizmit

Pandemia nxjerr të papunë mbi 12, 600 të rinj, kryesisht në sektorin e turizmit

Pandemia Covid -19 ka krijuar vështirësi në tregun e punës duke cenuar kryesisht grupet më të prekshme, gratë dhe të…
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker