Moda

Njihuni me me trendin më të fundit, bluzat ‘lëkurë e dytë’

Njihuni me me trendin më të fundit, bluzat ‘lëkurë e dytë’

Bluzat “lëkurë e dytë” janë trendi i momentit që jo domosdoshmërisht duhet t’ju pëlqejë, por domosdo i keni veshur të…
Trendet e modës që do t’i shohim gjithandej në vitin 2021

Trendet e modës që do t’i shohim gjithandej në vitin 2021

Cilat trende të modës do të marrin përsipër në vitin 2021? Duket sikur pjesët e modës të domosdoshme për vitin…
Fotot/ Trendet e modës që janë të parehatshme në përditshmëri

Fotot/ Trendet e modës që janë të parehatshme në përditshmëri

Ndonjëherë, rrobat e papërshtatshme dhe jopraktike bëhen pjesë e trendeve të modës. Por kjo qasje ka ekzistuar gjatë gjithë historisë…
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker