Udhetime

Kosova “shpëton” turizmin, përbëjnë 44% të hyrjeve në vend, rikthehen polakët

Kosova “shpëton” turizmin, përbëjnë 44% të hyrjeve në vend, rikthehen polakët

Kosova thuajse ka dyfishuar hyrjet drejt Shqipërisë në muajin maj, sipas shifrave zyrtare të lëvizjes së shtetasve dhe këtë mund…
Agjencia evropiane e lajmeve rendit Tiranën mes 5 qyteteve që duhen vizituar për Krishtlindje

Agjencia evropiane e lajmeve rendit Tiranën mes 5 qyteteve që duhen vizituar për Krishtlindje

Me shumicën e shteteve anëtare të Bashkimit Evropian dhe Zonës Shengen në “lockdown” dhe vendosjes së ndalimit të hyrjeve, udhëtarët…
FOTOT: Njihuni me fshatin italian që shet shtëpi me… 1 euro

FOTOT: Njihuni me fshatin italian që shet shtëpi me… 1 euro

Ju prisni pak kohë për një shtëpi që thuajse ju jepet falas, dhe pastaj, ja tek ju shfaqen tre menjëherë.…
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker