Vora News

Çelësi i suksesit është vullneti dhe me punë arrihet gjithçka!

Çelësi i suksesit është vullneti dhe me punë arrihet gjithçka!
Elisa Spiropali ministre e shtetit dhe njëkohësisht drejtuese politike e partisë socialiste për qarkun e Tiranës, shoqëruar me Gentian Picarin të vendosur për përfundimin e procesit të rindërtimit me sukses në Bashkinë e Vorës.
Më në fund, së shpejti fillon ndërtimi i rreth 400 banesave individuale dhe kryesisht i qytetit të Vorës. Këtë gjë e dëshmon më së miri prania e Ministres edhe gjatë orëve të vona duke vëzhguar punën e realizuar deri tani.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker