Aktualitet

Çfarë ‘kërkuan’ deputetët në ikje, në seancën e parafundit e Kuvendit

Muslim Murrizi do të jetë njëri prej atyre që nuk do të jetë pjesë e parlamentit të ardhshëm duke lënë një vakum me fjalimet e drejtëpërdrejta, batutat e forta dhe retorikën e të folurit me gjuhën e popullit.

Edhe Kostaq Papa nuk do të jetë në parlamentin e ardhshëm. Në të tilla kushte seancën e parafundit e përdori për të zgjidhur një problem personal.

Papa: Më morët rininë më morën shtëpinë tani pas 50 vitesh më ktheni shtëpinë.

Socialistja Mimi Kodheli, iu drejtua parlamentit me një fjalë lamtumire plot falenderime, pasi edhe ajo nuk mundi të zgjidhej deputete e vijuar rrugëtimin parlamentar.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker