Aktualitet

Çfarë po ndodh në Kapshticë? Krijohen rradhë të gjata kilometrike, temperaturat mbi 40 gradë

Rradhë e gjatë kilometrike në pikën e kalimit kufitar të Kapshticës.

Sipas informacioneve kjo ka ndodhur pasi pala greke po punon me një sportel.

Udhëtarët që i janë drejtuar kësaj pike shprehen se po qendrojnë në rradhe prej më shumë se një ore.

Aktualisht situata vijon të mbetet e njëjtë, edhe pse temperaturat janë më shumë se 40 gradë.

Ndërkohë nga pala shqiptare puna po vijon me ritme të shpejta me sportele maksimale 3 në dalje dhe 2 sportele në hyrje.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker