Aktualitet

Çobani milioner nga Skrapari, ja sa ka fituar në 6 muaj

jë çoban, i cili kujdeset për dhentë e tij, pranon se është bërë milioner falë kësaj pune familjare. Besim Hysenbelliu, së bashku me djalin e tij dhe 800 dhentë që zotëron, po shkonte nga Skrapari në  Livadhia të Sarandës.

Ai ka 7 ditë që ecën në këmbë dhe thotë se i duhen edhe 2 të tjera për të mbërritur pranë familjes.

Besimi thotë se kopeja e deleve e ka bërë milioner, vetëm në 6 mujorin e fundit ka fituar 65 milionë lekë të vjetra.

Të jesh çoban në ditët e sotme, sipas Besimit e ka një kosto, pasi djali i tij ka mbetur beqar dhe vajzat sipas tij duan të jetojnë më Tiranë.

Pavarësisht vuajtjeve një gjë është e sigurt nga njerëz si Besimi, konsumatori ynë mund të ushqehet të shëndetshëm.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker