Shëndeti

Covid-19/ OBSH jep një lajm të mirë dhe një paralajmërim

BE-ja po përgatit disa udhëzime të reja për Krishtlindje, për të shmangur ardhjen e një vale të tretë të Covid-19. Ekspertët e shëndetit po rekomandojnë që të mos lejohet kremtimi i meshave në kisha, për Krishtlindje dhe në veçanti të shmangen ceremonitë fetare me tubime të mëdha.

Ndërkohë, Organizata Botërore e Shëndetit tha se, javën e kaluar u vu re një rënie e infeksioneve, por nuk duhet të ulet vigjilenca.

“Javën e kaluar u pa rënia e parë e infeksioneve të reja globalisht, që nga shtatori. Ky është një lajm i mirë, por duhet të interpretohet me shumë kujdes.”- tha OBSH-ja.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker