Vora NewsPolitikë

Del rezultati i numërimit nga Kodër-Vora…

Në Kodër-Vorë është mbyllur proçesi i numërimit të votave dhe forcë e parë del partia socialiste me 122 vota më shumë se partia demokratike.

Kodër-Vorë

PS: 266 vota

PD: 144 vota

LSI: 16 vota

PSD: 20 vota

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker