Aktualitet

Denaj: Fillon shpërndarja e shpërblimeve për pensionistët, ja si do t’i marrin!

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj tha sot në një konferencë për gazetarët se, pensionistëve do t’u shpërndahet shpërblimi menjëherë. Ajo shprehet se, pensionistëve do t’u shkojnë lekët në shtëpi, përmes postës.

“Shpërndarja do fillojë menjëherë, por nëse ka vështirësi që lidhen me pandeminë do ju shkojë në shtëpi përmes Postës Shqiptare.”-tha Denaj.

Pensionistët shqiptarë do të marrin 50 mijë lekë të vjetër shpërblim. Kryeministri, Edi Rama tha një ditë më parë se, pavarësisht pengesave dhe vështirësive nga tërmeti dhe pandemia, nuk i la këtë fundvit pa shpërblim pensionistët dhe se janë vendosur 34 milionë dollarë për ta.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker