AktualitetVora News

Derë më derë e lagje më lagje për fitoren e 25 prillit…Elisa Spiropali

Ministrja Spiropali ka ndarë disa foto nga vizita dhe takime me banorët për të ecur me hapa të shpejta e të sigurta drejt zgjedhjeve të 25 prillit. Spiropali thekson se çdo votë për partinë socialiste është votë për të ardhmen dhe fëmijët e këtij vendi.

Disa foto nga vizitat dhe takimet:

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker