Aktualitet

Drejt përfundimit rindërtimi i shkollës “Kajo Karafili”, Rama: Nga 3D në realitet.

Kryeministri Edi Rama publikoi sot foto nga punimet për rindërtimin e shkollës Kajo Karafili në Shijak, ndërsa theksoi se puna në kantiere po vijon me orë të zgjatura dhe godinat e pakrahasueshme me ato që shkatërroi tërmeti po marrin formë.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker