Politikë

ë cilin qark do të kandidojë ish-kryeministri? Berisha flet për “top sekret-in”

Ish-kryeministri Berisha nuk zbuloi se ku do të kandidojë në zgjedhjet e 25 prillit pavarësisht insistimit të gazetares Juli Xhokaxhi në intervistën e tij në ABC.

Ai tha se kjo është “top sekret” dhe se vendimin final do ta marrë kryesia e Partisë Demokratike.

Më tej, ish-kryeministri tha se nuk ka asnjë vendim në lidhje me qarkun ku ai do të kandidojë.

“Nuk ka njeri që të ketë më pak sekrete se unë, por kjo është top sekret. Në fakt nuk ka asnjë vendim. Kjo do të shpallet kur të merret vendimi nga kryesia e Partisë Demokratike”, tha Berisha.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker