Vora News

E fundit/ Flakët masive përfshijnë një biznes në Fushë-Prezë…

Vetëm pak minuta më parë janë publikuar nga Vora News pamjet nga biznesi i përfshirë nga flakët në Fushë-Prezë. Nga të dhënat paraprake akoma nuk bëhen të ditura shkaqet e zjarrit, por bëhet me dije se zjarrëfikësit kanë arritur të vënë nën kontrroll situatën.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker