Aktualitet

Edhe në Shkodër, Fier dhe Lezhë nis nesër vaksinimi mbi 60 vjeç

Vaksinimi i moshave +60 vjeç ka nisur vetëm në Tiranë, ndërsa në rrethe mjekët e familjes janë duke bërë gati listat me emrat e +60 vjeç që kanë sëmundje kronike. 

Aktualisht në qendrat e vaksinimit për këtë moshë nuk ka nisur as në Lezhë, Fier dhe Shkodër.

Interesi i të moshuarve është i lartë për të bërë vaksinë, ndërsa shprehen se janë të lumtur që kanë bërë vaksinën dhe se nuk kanë pasur frikë.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker