Aktualitet

Edi Rama publikon foto nga shkolla”Dan Bajrami”Kurbin. Nga 3D në realitet

Kryeministri Rama ka publikuar foto nga shkolla Dan Bajrami ne Gjorem Kurbin një shkolle me kapacitet për 400 nxenës.Një Shkolle e cila u dēmtua nga tërmeti i nëntorit të vitit të kaluar

Postimi:

Drejt përfundimit edhe shkolla nëntëvjeçare “Dan Bajrami” në Gjorem, Kurbin që do të presë shumë shpejt në mënyrë dinjitoze 400 nxënës dhe mësuesit e saj

Nga 3D në realitet, puna po vijon përditë, në kantiere me cilësi shembullore, ku punohet me orë të zgjatura dhe marrin formë godinat e pakrahasueshme me ato që shkatërroi tërmeti

***qentë le të lehin karvani do të ecë më shpejt përpara

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker