Vora News

Eduart Shalsi dhe Gentian Picari të shoqëruar nga presidenti i Prestige Home Skifter Picari vizitojnë ambjentet e qendrës…

Në postimin e Eduart Shalsit zbuluam vizitën e Gentian Picarit dhe Eduart Shalsit të shoqëruar nga Skifter Picari nëpër qendrën tregëtare Prestige Home. Ai tregon se gjithçka nisi si një pasion i Skifterit për të tregtuar produktet e kompanisë që përfaqëson dhe sot është një nga më të mirët në këtë fushë.
Postimi i plotë i Eduart Shalsit:

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker