Aktualitet

Elisa Spiropali dhe Gentian Picari inspektojnë punimet e kopshit Muçaj,i cili hap dyert për 200 femije

Ministria e shtetit znj.Elisa Soiropali dhe Kryetari i Bshkisë Gentian Picari inspektojnë kopshtin Muçaj,i cili ishte demtuar nga tërmeti i 26 nëntorit rë vitit të kaluar.Një kopëesht me kushte dhe parametra optimale i cili ka nje kapacitet për 200 nxënes !

Postimi i Spiropalit :📍Vorë – Kopshti “Muçaj” është rindërtuar krejt nga e para pas dëmtimit nga tërmeti i 26 nëntorit. Shumë shpejt hap dyert për 200 fëmijë, të cilët do të mësojnë e argëtohen në ambientet e reja, me asnjë dallim nga kopshtet dhe shkollat europiane.

SinjëFamilje ❤️

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker