Aktualitet

Elisa Spiropali dhe Gentian Picari në Prezë dhe Bërxullë,

Ministria e shtetit znj.Elisa Spiropali dhe Kryetari i Bashkisë Vorë z.Gentian Picari inspektojnë njësinë administrative Prezë dhe Bërxullë,

Gjatë vizitës në zyrat e ketyre njësive u pa menyra e sherbimit ndaj qytetarëve !

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker