AktualitetPolitikë

Elton Arbana: Thirrje qytetarëve për të marrë pjesë në votime.

Në një postim në rrjetet sociale kryetari i bashkisë së Shijakut, Elton Arbana i bën thirrje të gjithë banorëve që të shkojnë të votojnë më 25 prill.

Postimi i plotë:

Çdo shtetas shqiptar që ka mbushur moshën 18 vjeç, qoftë edhe ditën e zgjedhjeve ka të drejtën e votës.  

Qendrat e votimit janë po të njëjtat. Ju bëj thirrje të merrni pjesë masivisht në zgjedhje.

Është shumë i rëndësishëm roli juaj.

Kontributi juaj duke përdorur votën, këtë gur themeli të demokracisë është shpresë për një të ardhme më të mirë të fëmijëve tanë. 

Për të çuar përpara këto punë që kanë nisur, Partia Socialiste ka nevojë për mbështetjen tuaj.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker