Aktualitet

Emrat- Rrokadë në policinë e shtetit, Nano prezanton ndryshimet

Drejtori i ri i Policisë së Shtetit, Gledis Nano ka prezantuar ndryshimet e bëra në strukturën e Policisë.

“Duke nisur nga dita e nesërme si drejtor do të bëjë prezantimin e drejtuesve të policisë në çdo drejtori dhe prezantimin e objektivave për rirtjen e parametrave dhe sigurisë publike”, tha ndër të tjera Nano.

Drejtuesit e rinj:

Lorenc Panganika drejtor i Policisë së Tiranës

Hamdi Fjora në Shkodër

Gentian Berberi në Vlorë

Ardian Çipa, në Elbasan

Alfred Çepe, në Fier

Gjovalin Loka, në Korçë

Neritan Nallbati, në Durrës

Rebani Jaupi, Drejtori i Departamentit të Sigurisë Publik

Edmond Çullhaj, Drejtor në Kukës

Bledar Çeliku, në Gjirokastër

Oltion Bistri, drejtor në Lezhë

Skënder Hitaj, në Dibër

Alban Dautaj, Drejtor i Antiterrori

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker