Rajoni - Bota

Erdogan I Drejtohet Serbisë: Ju E Merrni Mitrovicën, Unë Do Ju Marrë Beogradin

Presidenti i Turqisë Rexhep Taip Erdogan në takimin e rregullt të Shoqatës për Kulturë dhe So lidaritet të turqve të Rumelisë në Qendrën e Kongresit Haliq në Stamboll kishte thënë dikur se turqit, shqiptarët edhe boshnjakët janë një, ndaj nuk duhet të jenë të nda rë por të bashkuar.“Ju lutem, të gjithve turqve, shqiptar, boshnjakë… Vëllezër, ne jemi një, së bashku dhe nuk do të nda hemi. Serbia nuk guxon të bëjë asnjë hap ne gativ në drejtimin tuaj, pra nuk do të ju japim mundësi atyre që duan të mbjellin fa rën e ndarjes në mes neve”- shprehet Erdogan.Sipas tij, Turqia në 10 vitet e fundit është duke u përpjekur për ta he qur lë nien pas dore njëqind vjeçare të Ballkanit, madje qytetarët e vendeve të ndryshme të Ballkanit duhet të bashkohen.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker