Vora News

Erion Veliaj, Gentian Picari dhe Fidel Ylli takim me banorët në Marikaj.

Ditën e sotme u organizua një takim mes kryetarit të bashkisë Tiranë Erion Veliaj, Gentian Picarit dhe deputetit Fidel Ylli me banorët e fshatit Marikaj. Siç edhe kryetari Picari citon në postimin e tij, në takim u diskutua për mangësitë dhe pikat e dobëta që banorët kanë. Ai shtoi dhe se prioritet i tyre do të jetë uji 24h dhe sigurisht përfundimi i proçesit të rindërtimit.
Postimi i plotë i tij:

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker