Ekonomia

Euro vijon rënien, arrin nivelin më të ulët historik

Euro vijon rënien. Sipas kursit të këmbimit nga Banka e Shqipërisë, monedha europiane këmbehet sot me 116.97 lekë, niveli më i ulët historik.

Edhe dollari ka pësuar rënie të lehtë, duke u shkëmbyer me 115.28 lekë.Disa ditë më parë, monedha europiane u barazua me dollarin. Të enjten e kaluar ra edhe poshtë kursit 1 me 1, situatë që nuk kishte ndodhur kurrë që prej dhjetorit të vitit 2002, kur ajo u hodh për herë të parë në treg si monedhë sovrane. Një situatë kjo e shkaktuar nga faktorë të jashtëm dhe të brendshëm.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker