Vora News

Fillon të prishet kopshti i Vorës…

Mëngjesin e sotëm ka nisur shembja e godinës aktuale të kopshtit Vorë. Kopshti i vjetër po prishet me qëllim rindërtimin e tij më të fortë se i pari, krijimin e kushteve dhe standarteve maksimale për fëmijët.
Përveç kopshtit rindërtimi po vijon rregullisht në Vorë dhe fshatra.
Vijon…

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker