Teknologji

Filmat që duhet të shikoni këtë fundvit.

Festat tashmë janë shumë afër dhe ju duhet ta shijoni atmosferën e tyre magjike.

Pavarësisht pushimeve, dekorimeve që bëni, apo edhe ushqimeve që përgatitni – filmat këtu kanë një rëndësi po aq të madhe.

Lista:
The Holiday
Bridget Jones’s Diary
Serendipity
A Christmas Carol
The Family Man
Noel
New Year’s Eve
Charlie and the Chocolate Factory
Lost Christmas
Harry Potter and the Philosopher’s Stone
200 Cigarettes
Jingle All the Way
Merry Christmas
While You Were Sleeping
Kate & Leopold

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker