Aktualitet

FOTO-LAJM/ Rama vizaton shqiponjën: Nderi më i madh për mua

Kryeministri Edi Rama gjatë pjesëmarrjes së rij në aktivitetin e organizuar ditën e sotme në Akademinë e Shkencave, ka lënë një shënim në librin e kujtimeve ku ka vizatuar Shqiponjës, simbolin e Shqipërisë duke e shoqëruar më citimin “Nderi më i për mua”.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker