Vora News

FSHF kërkoi ndryshimin e stadiumit, ku do të luhet Shqipëri-Bjellorusi

Ai u shpreh se në stadiumin e Elbasanit kuqezinjtë kanë bërë më mirë dhe FSHF u vu në veprim pas kësaj deklarate te trajnerit. Qeveria e futbollit tonë kërkoi të ndryshohej stadiumi për ndeshjen e nesërme dhe të luhej në “Elbasan Arena”.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker