Kuriozitet

Gjërat e tmerrshme që mund të të ndodhin nëse nuk flini mjaftueshëm

Pagjumësia nuk është shaka

Shumë njerëz mendojnë se gjatë ditëve të punës mund të marrin më pak gjumë dhe më pas atë t’a kompensojnë gjatë vikendit, por ata befasohen nga lëndimet serioze që mund t’i ndodhë organizmit tuaj/Është e rekomandueshme që një njeri i rritur t’i bëjë nga shtatë deri në nëntë orë gjumë, kurse për fëmijët rekomandohe edhe më shumë.
Deri në 70 milionë amerikanë kanë çrregullime të gjumit, të cilët edhe ankohen se kanë probleme me shëndetin dhe kjo si pasoj e mungesës së gjumit.

Dhe këto janë pasojat që mund të shkaktojë mungesa e gjumit:
Kujtesë më të vogël,
Nervozizëm,
Shtim në peshë dhe probleme me impulsin,
Ftohje,
Aksidente gjatë vozitjes,
Dhimbje,
Rrezik nga kanceri,
Depresion dhe nervozizëm.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker