Aktualitet

Greqia hap kufijtë me Shqipërinë

Pas vendimit të Brukselit, Greqia ditën e sotme ka vendosur që të hapë kufijtë me Shqipërinë duke nisur nga fillimi i muajit korrik.

Kufijtë mes dy vendeve ishin mbyllur prej më shumë se një viti me përjashtim të kategorive specifike, ndërsa nga fillimi i korrikut situata do i rikthehet normalitetit si përpara pandemisë, të paktën deri në vjeshtë me mbarimin e sezonit turistik.

Përpos Greqisë, sot ishte edhe Gjermania që hoqi kufizimet për shqiptarët. 

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker