AktualitetShow Biz

Habit me investimin e fundit Ibrahimoviç, ja sa i kushtoi futbollistit

Zlatan Ibrahimovic është duke u rikuperuar nga dëmtimi dhe kthimi nga pushimi në Suedi është planifikuar midis të martës dhe të mërkurës, por ndërkohë vështrimi i sulmuesit gjithashtu është larguar nga fusha e futbollit në fushën e investimeve.

Ibra në fakt ka blerë një tokë të pyllëzuar në kufi me Norvegjinë prej rreth një mijë hektarë duke shpenzuar një shumë afër 3 milion euro.

Pylli ndodhet në zonën Are, aq të dashur për mbretërit suedezë. Gjithashtu atje 39-vjeçari zotëron një vilë afër malit Copperhill dhe atje ai pëlqen të kalojë periudhat e tij relaksuese duke u marë me gjueti, peshkim dhe udhëtime me motor dëbore (për të cilat, shpjegon Gazzetta dello Sport, ka marrë lejet).

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker