Vora News

Humanizmi, një ndjenjë e cila lulëzon në zemra të mëdha!

Njeri i mirë është ai i cili përpos vetes mendon dhe të tjerët. Është detyrë e ne të rriturve t’i mësojmë fëmijëve se lumturia ndjehet më shumë kur ndahet me të tjerët. Në këtë prag festash fundviti nxënësit e shkollës 9-vjeçare Vorë u munduan të bënin të lumtur edhe fëmijë, familje tjetër, duke i lehtësuar sadopak barrën e rëndë të varfërisë që mbajnë mbi supe. Të ndërgjegjësohemi të gjithë për të qenë sa më pranë me ata që kanë nevojë për ne!

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker