Aktualitet

Iu gjetën në xhep vetëm 30 lekë… Ky është viktima më e pafajshme e masakrës në Velipojë (Foto)


Dita e parë e punës ishte ishte edhe dita e fundit e jetës. Ky ishte fati tragjik i 20-vjeçarit Musaen Zeneli i cili u ndodh mes zjarrit të plumbave të dy familjeve, Ferracaku dhe Gocaj.

Në xhep iu gjetën vetëm 30 lekë. Kjo ishte pasuria e tij këtë ditë. Ndoshta, kur vitet të kishin kaluar, do ishte edhe ai i pasur. Por nuk pati kohë, nuk iu dha mundësia.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker