Vora News

Ja si po vijon rindërtimi në Vorë, plane të reja, projekte në zbatim…

Prej disa kohësh çështja e rindërtimit në Vorë ishte në një pauz qetësie nga mediat, por jo në kantiniere. Punimet vazhdojnë çdo ditë pa pushim, madje dhe pas orëve të mesnatës për të bërë të mundur përfundimin sa më parë të pallateve dhe për të vazhduar me projektet e tjera në rradhë siç janë dyqanet, lulishtet, kafenet…

     Përsa i përket banesave individuale janë pothuajse drejt përfundimit, shumë prej tyre janë përfunduar dhe banorët janë rikthyer në shtëpitë e tyre. Ritmet e punimeve vazhdojnë të jenë të shpejta dhe në një kohë jo të gjatë do të informojmë për të tjera projekte të përfunduara.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker