Aktualitet

Kandidati i LSI vetëshpallet si i dërguari i Zotit: Votoni numrin që Muhamedi…

Lëvizja Socialiste për Integrim kohët e fundit njihet edhe për qëndrimeve pro besimit në Zot. Monika Kryemadhi tashmë është edhe një besimtare e devotshme që beson dhe shkon te kisha e Laçit, e konvetuar nga një myslimane në një besimtare e krishterë.

Në radhët e LSI-sa ka dalë edhe kandidati tjetër, Lemi Muçaj është numrin në listën e votimit e lidh me Kuranin dhe me profetin Muhamed.

“Nr 23 është nr Fati; Sipas Fesë Islame Muhamedit i ka zbritur Kurani gjatë 23 viteve. Në Kinën e lashtë nr 23 tregonte mashkullin ideal. Gjaku bën qarkullim të plotë tek njeriu për 23 sek. Çdo prind i jep fëmijës nga 23 kromozome, dhe është kromozoni i 23-të ai që përcakton gjininë”, shkruan ai në Facebook.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker