Vora News

Kandidati socialist Blerim Shera vazhdon fushatën nga Preza.

Takimi i rradhës për fushatën e zgjedhjeve të 6 marsit u zhvillua në Prezë, ku pjesëmarrës ishin kandidati i partisë socialiste për Vorën Blerim Shera, kryetari aktual i bashkisë Gentian Picari, drejtuesi i qarkut Tiranë Erion Veliaj, ministrja znj. Delina Ibrahimaj, deputeti Orlando Rakipi…

Përveç prezantimit të kandidatit, në takim u diskutua dhe mbi projekte që pritet të realizohen…

Postimi i plotë:

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker