Aktualitet

KAS pranon ankesën e LSI-së, vendoset hapja e 24 kutive në Berat

Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve ka zhvilluar ditën e sotme një mbledhje, ku po shqyrton materialet zgjedhore për qarkun e Beratit. Në këtë qark, KAS bëri me dije se do të hapen 24 kuti, ndërsa si provë ka marrë informacione nga pajisja “PEI”.Avokati i LSI-së u shpreh se në disa qendra votimi nuk është vendosur në kutinë e duhur, duke ngritur shqetësimin se nuk ka sipas tij siguri që valixhja e  pajisjes së “PEI”, nuk është hapur. Nga ana e tij përfaqësuesi ligjor i PS, tha se në momentin e mbylljes së kutisë së votimit shënohet edhe numri i zgjedhësve.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker