Aktualitet

KAS shqyrton ankesat për Vlorën/ Rrëzon kërkesën e Partisë Demokratike, pranon atë të LSI-së

Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve (KAS) ka hedhur poshtë kërkesën e Partisë Demokratike për informacione nga institucionet dhe entet e tjera publike në lidhje me zgjedhjet e 25 prillit. Nga ana tjetër, KAS ka pranuar kërkesën e Lëvizjes Socialiste për Integrim se në sa qendra ka funksionuar pajisja e identifikimit elektronik(PEI).Me kwrkesën e dy anëtarëve të LSI-së, do të bëhet kryqëzimi i informacionit i të dhënave të PEI-t për këtë qark.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker